Yurdahâl ile Ay Taktikleri ve Çekim Yasası – İstanbul Workshop 2012

Posted on Updated on

-Dileklerimi nasıl gerçeğe dönüştürebilirim?

– Dileklerim gerçekleştiğinde mutlu olur muyum?

– Aşkı, bolluğu, bereketi hayatıma nasıl çekebilirim?

-Kendimi Evrenle uyum içinde hissetmek için ne yapmalıyım?

-Doğru zamanda doğru dileklerde bulunmanın dayanılmaz hafifliği

– Bir yıllık Yeni Ay dilek zamanları ve bu zamanlara uygun dilekler

tüm bunların hepsi aşağıdaki İstanbul Astro İstanbul Seminerimde:

10 Şubat 2012 saat 11.00-17.00 arası (Bostancı Astro İStanbul’da)

Yurdahâl ile Ay Taktikleri ve Çekim Yasası – Workshop 2012

Hani bazen içten, yürekten, üzerinde hiç düşünmeden isteriz ve gerçekleşir ya… Uzun zamandan beri bu gibi mucizevî durumların nasıl gerçekleştiği üzerinde kafa patlatıp duruyordum. Mucizevî diyorum, çünkü artık neredeyse her birimiz “istediğimize sahip olma Sanatı”na ait kitaplardan en az birine sahip. Bu kitaplara sahip olanlara, daha doğrusu sahip olup, okuyup deneyenlere soruyorum; başarı oranınız ne? Kaç büyük isteğiniz gerçekleşti? Peki ya gerçekleşen küçük istekleriniz? Yanıtlar değişken olacaktır.

Ben uzun yıllar önce çekim yasası ile tanışmış, hatta başarılı uygulayıcılarından biriyim. Buna rağmen gerçekleşen isteklerimin yanı sıra birçok isteğim gerçekleşmiyordu. Gerçekleşmeyen her dileğin ardından kendimi sorgulardım.

– Yürekten istiyor muyum?

– İsteğime fazla mı bağımlıyım?

– Diledikten sonra serbest bırakamıyor muyum?

– Dileğim ben de endişe mi uyandırıyor?

– Buna sahip olmayı hak ediyor muyum?

– V.s.

Bu soruların kimine evet, kimine hayır cevabı verdikten sonra…

Okuduğum tüm kaynak kitaplardan öğrendiğim üzere, en az bir şeyi yanlış yaptığımı gördüğüm olurdu.

Mesela “Dileğim ben de endişe uyandırıyor mu?” sorusuna “Evet” cevabı verdiysem, “Yürekten istiyor muyum?” sorusunu tekrar gözden geçirmeye başlardım. Fazlaca bu sorunun üzerinde durduğumda ise, isteyip istemediğimden emin olamazdım.

Buyurun!

Kaynak kitapların öğrettiği üzere, isteğimin ya da dileğimin gerçekleşmesinin önünde kocaman engel olarak duran iki kural…

Fakat yukarıda yazdığım gibi, aslında ben çekim yasasının başarılı uygulayıcılarındanım. Bu yüzden gerçekleşmiş dileğimin sayısı, gerçekleşmemiş dileklerimden daha fazla!

Neyse; ben de “Gerçekleşen dileklerim ile gerçekleşmeyen (henüz) dileklerimin farkı ne olabilir ki?” diye düşünmeye başladım. İtiraf edeyim hiçbir fark bulamadım. Her iki tarafta da benim gözümde birbirine eşdeğer önemde istekler vardı. Bu durum ihmal edilecek bir konu değildi ve ben de üzerine gitmeye karar verdim.

Yıllardır isteklerimi yazdığım ajandalarımı çıkardım. İsteklerimi nasıl formüle ettiğimi inceledim, aralarındaki farkın ne olduğunu görmeye çalıştım… Hiçbir şey bulamadım, neredeyse hemen hepsinde benzer yöntemler kullanmış, her bir isteğimi doğru yazmıştım. Ve…

Hayatın günlük akışı içinde bu “gerçekleşmemiş istekler” konusu bir süreliğine kendiliğinden rafa kalktı. Epeyce bir zaman geçtikten sonra yeniden bir istekte bulunmam gerekti ve ajandamı çıkardım. İsteğim ile ilgili olumlamamı yazmaya başlamadan önce, her zamanki gibi, başlangıç tarihini ve saatini yazdım… Ve o an içim kıpır kıpır olmaya başladı, galiba aradığım cevabı bulmuştum. Yıllardır astroloji ile ilgileniyorum ve biliyorum ki

Astrolojide zamanın ne kadar önemli olduğunu, her anın değişik enerjiler taşıdığını öğrenir insan.
Fark ettim ki “Gerçekleşmeyen İstekler” imin çözümü burnumun dibindeymiş, ben ise onu bulmak için Kaf Dağı’nın zorlu yollarında ilerlemeye çalışıyormuşum. Hemen eski ajandalarımı çıkarıp dileklerimin tarihlerini bir de bu açıdan incelemeye başladım… Gerçekten de, sonuca ulaşan isteklerimi ajandama yazmaya başladığım tarihlerin her biri, astrolojik olarak doğru zamanı gösteriyordu, hem de astrolojinin en basit sistemi ile. O andan itibaren yeniden istekte bulunacağım zamanlarda hep bu basit sistemi dikkate aldım ve isteklerimi evrene doğru zamanda yolladım. İsteğimin rezonansının onunla aynı olduğu anları yakaladım.

İstekte bulunduğum “An” ile isteğim bir bütün olduğunda, benim de isteğimin gerçekleşeceğine olan inancımın tam olduğunu, endişelerimin uçuşup yok olduğunu gördüm. Doğru zamanda, doğru şeyi istediğimde, çekim yasası benimle daha bir işbirliği içinde oluyordu… Artık yıllardır uyguladığım bu yeni sistem zaman geçtikçe gelişti, şekillendi belirli bir şablonunun içine oturdu ve daha da gelişmeye devam ediyor. Bu yüzden ” Yurdahâl ile Ay Taktikleri ve Çekim Yasası” workshop’larımın her birinin birebir aynı olmasını garanti edemem.

Ben geliştikçe, workshop’un içeriği de benimle birlikte gelişecektir.

Workshop hakkında:

– Bir yıllık Yeni Ay takvimi ile birlikte her Yeni Ay’a uygun dilek ve niyetlerin dökümünü alacaksınız.

– Ay Fazlarını anlayacak, kavrayacak ve Dilek /Niyet dönemlerinizi doğru belirlemek için kullanacaksınız.

– Dilek ve niyetlerde sık yapılan hataların neler olduğunu ve nasıl düzeltilebileceğini öğreneceksiniz.

-Hem doğru zamanda doğru isteklerde bulunmayı öğrenebileceğiniz gibi, hem de doğru zamanda doğru işe başlamayı da öğreneceksiniz.

– Dileklerinizin gerçekleşmesi ve yeni başladığınız projelerinizin pürüzsüz ve istediğiniz gibi gelişmesi için, yine burçlara ve elementlere uygun destekleyici yöntemlerle tanışacaksınız.

– Dilek ve projelerinizin kriz dönemlerini ve bu kriz dönemlerinde onlara nasıl yön verebileceğinizi göreceksiniz.

Ancak bunun uygulanabilmesi için, başvuruların önceden yapılması ve doğum bilgilerinin (Doğum tarihi [gün-ay-yıl], doğum saati ve Doğum yeri) önceden verilmesi gerekmektedir.

Workshop’u sunan: Yurda Hal

Workshop tarihi: 10 Şubat 2012

Workshop saati: 11:00 – 13:00 birinci yarı 14:00 – 17:00 İkinci yarı

Workshop ücreti: 95,– TL

Yerimiz sınrlıdır, bu yüzden astroistanbul@gmail.com veya 0216 410 57 58 – 0533 492 57 47 den kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Sevgiler

Yurda Hal

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s