10 Ocak 2014 Cuma – Ay Taktikleri

Posted on Updated on

 

imagesUYVIUWV1

Günaydın,

Umutlarımızın gerçekleştiği, keyif dolu, sağlıklı bir Cuma günü dilerim.

Bugün yine güne Ay Boğa burcunda büyürken başladık. Sabahın erken saatlerinde Jüpiter’le sekstil açıda olup ondan ayrılan Ay, güne biraz daha keyifli başlamamıza yardımcı oluyor. Her ne kadar Jüpiter geri gidiyor olsa da Ay ile olan bu uyumlu açısı motivasyonumuzu ve iyimserliğimizi artırmaya yetecektir. Bu yüzden sabah saatlerinde şansa ihtiyacımız olan işlere ağırlık vermemiz daha iyi olacaktır.

Buna rağmen saat 10.00- 12.00 arasında Ay ile Mars arasındaki içsel ve gergin olan açı, zaman zaman kuşkularımızı ve güvensizlik duygularımızı su yüzüne çıkarmak için uğraşacaktır. Bu saatler arasında  yaptığımız her işte olumlu düşünmeye gayret etmeli ve içimizdeki vesveselere izin vermemeliyiz. Bu açının etkisi bizim olumluya dönüştürebileceğimiz bir açıdır.

Akşam saatlerine Ay’ın önce Güneş’e ardından Venüs’e üçgen açısı var. Bu açı sayesinde tüm öğleden sonra biraz daha iyi bir etki altında. Özellikle ikili ilişkilerde tamir edilmesi gereken durumlar varsa, şanslı olabiliriz. Ayrıca daha önce kaçırdığımız bazı kazanç ve iş fırsatları ile ilgili gelişmeler de bu öğleden sonra için uygun enerjiyi taşıyor. Öğlenden sonrayı etkisi altına alan bu açılar, akşam saatlerinde de etkisini sürdürüyor gibi görünse de,  duygu dünyamıza bir uyarı da Satürn’den geliyor.

Saat 21.00’de gerçekleşen Ay Satürn karşıtlığı sorumluluklarımzla, konforumuz arasında tercih yapmamıza sebep olabilir. Hangisine yönelirseniz yönelin, aklınız diğer tarafta kalabilir. Belki  de böyle bir etkinin varlığından haberdar olunca kabul edip seçiminize odaklanmanız ve diğer alternatifi unutmanız daha kolay olabilir.

Sağlığı da zorlayabilecek olan Ay Satürn karşıtlığı, duygu dünyamızı da kıskaca alabilir. Kendimizi yeterince ifade etme olanağı bulamadığımızı hissettirebilir. Kısacası akşam saatleri öğleden sonranın keyfi yok.

Boğa burcunun yönetici gezegeni olan Venüs Oğlak burcunda geri gidiyor, bu da Venüs’ün etkisini zayıflatıyor. Güzellik ve/veya estetik anlamda bazı harcamalar veya değişiklikler yapmak pek doğru olmayacaktır. Neticeden memnun kalmayabilirsiniz. Ayrıca zevk ve konforda gereksiz abartıya kaçma riskini de unutmamalıyız.

Bir de eski ilişki kalıplarının tekrarlanabileceğini veya eski bir ilişkiyi anımsatan, hatırlatan koşulların gündeme gelebileceğini de hatırlatayım.

Ayrıca Venüs’ün zayıf olması Boğa burcu günlerinde bizleri özellikle boğaz bölgesindeki rahatsızlıklara karşı daha açık yapıyor. Kış olduğunu unutmayalım ve dışarı çıkarken atkımızı yanımıza alalım. Soğuk algınlığı, bademciklerin veya ses tellerinin etkilenmesi, tiroid, çene, kulak ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Yine boğaz bölgesindeki hassasiyet boğaz çakrasını da etkileyeceği için, ifadelerimizde doğru kelimeleri seçmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılabiliriz. Kelimelerimizi seçerken çok düşünmeliyiz.

Bugün dozunda yeşil ve tonlarını kullanabiliriz (kıyafet ve/veya aksesuar). Dozunda yeşil enerjimizi estetik duygumuzu, güzel konuşmamızı olumlu yönde etkiler ve Boğa burcunu destekleyeceği için sağlığımıza destek olur, abartıya kaçtığımız an zayıf olan Venüs daha da zorlayacaktır bizi. Venüs’ün tüm bu zor durumuna rağmen şunu da hatırlayalım, Bugün Cuma ve Venüs günü, tabii ki bu sayede Venüs biraz daha olumlu hissettirecektir kendini.

Günün Olumlaması: Bugün el attığım her işi kolaylıkla ve sevgiyle tamamlıyorum. Şans benden yana. Bugün her alanda sevgiyi ve hoşgörüyü deneyimliyorum.

Güzel, mutlu, sağlıklı ve bereketli bir gün olsun. İşlerimiz rast gitsin.

Uzaktan Astroloji Eğitimi hakkında bilgi için lütfen tıklayınız: https://astroistanbul.com/2013/12/30/yurda-hal-ile-uzaktan-astroloji-egitimi-14-ocak-2014-saat-20-00/

Lilith ve Priapus Seminerim hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız: https://astroistanbul.com/2013/12/29/lilith-ve-priapus-baskilanan-duygularimizin-dogum-haritamizdaki-etkisi-seminer-18-ocak-2014-cumartesi-saat-1400-1800-arasi/

Astroloji Danışmanlığım hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız: https://astroistanbul.com/haritaanalizi/ 

Yarın, gün Boğa burcu ile başlayıp İkizler ile devam edecek.

Sevgiler

Yurda Hal

 

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s