Boğa Burcu Yeni Ay’ı Neler Getiriyor?

Posted on

solar-eclipse-taurus-380x235

 

Boğa Burcu Yeni Ay ve Güneş Tutulması (10 Mayıs saat 03.28)

 

10 Mayıs saat 03.28’de hem tutulma, hem Yeni Ay var. Dilek ve niyetlerimiz genel olarak aşk, para ve sağlık üzerine olmalı. Ayrıca başladığı işi bitirebilen, sebatlı biri olmayı da niyet edebiliriz. Lütfen niyetlerinizi tutulmanın ardından saat 4’te yapın ki tutulma etkisi altında kalmasın!

Tutulmalar genel olarak enerji bombaları gibidirler. Bu enerjiyi hayra veya şerre kullanmak ve müdahale şansımızın olmadığı olay ve durumları da kabullenip yola devam etmek en güzelidir. Bu yüzden, olası bazı değişiklikler hayatınızda ortaya çıkıyorsa, sizi zorluyorsa, bilin ki, inatla direndiğiniz gerekli değişimleri bugüne kadar ertelemişsinizdir. Sizin tek başına yapamadığınıza ilahi bir yardım olabilir bu zorluklar.

Tutulma öncesi ve sonrası iki farklı dönemdir. Tutulmaların ardından (birkaç hafta içerisinde), karanlıkta kalan konular, göz ardı ettiğimiz gerçekler önümüzde belirirler. Bu yüzden tutulma öncesi karar almamaya özen gösterin. Bırakın önce görmemiz gerekenler şekillensin.

Boğa burcu Yeni Ay’ında kim ayrıca neye niyet edebilir:

Koç ve/veya yükselen Koç: finansal başarı, kendine değer katmak

Boğa ve/veya yükselen Boğa: Sağlık, farkındalık ve ön plana çıkma cesareti

İkizler ve/veya yükselen İkizler: Korkuları yenmek, sağlık, kaybetme korkusu ile yüzleşmek

Yengeç ve/veya yükselen Yengeç: Sosyalleşmek, yeni arkadaşlıklar, destek görmek

Aslan ve/veya yükselen Aslan: Kariyer, yükselme ve başarı

Başak ve/veya yükselen Başak: Bilgi dağarcığını genişletmek, iyimserlik ve inancını güçlendirmek

Terazi ve/veya yükselen Terazi: Korkularla yüzleşmek, para biriktirme becerisi

Akrep ve/veya yükselen Akrep: Evlilik, ortaklık, fark edilme, yeni bir projeye adım atmak

Yay ve/veya yükselen Yay: Sağlık, işte başarı, iş kurma

Oğlak ve/veya yükselen Oğlak: Aşk, çocukların başarısı, şanslı olmak, hobi edinmek

Kova ve/veya yükselen Kova: Ailede huzur, yuva kurmak, ev almak

Balık ve/veya yükselen Balık: Yeni bir çevre edinmek, kursa başlamak, yazmak, kısa bir tatil yapmak, kardeşler veya akraba/komşularla ilişkileri onarmak

 

Genel olarak Venüs İkizler’de olacağı için bu ay kendimizi en güzel kelimelerimizle ifade edebileceğiz. Ayrıca ilişkilerde sözler ve düşünceler önemli bir rol oynayacak. Flört etmeye çok uygun günlerde olacağız. Ayrıca Venüs’e bir destek de Boğa burcundaki Merkür’den gelecek. Gökyüzünde her ne kadar Boğa burcundaki tutulma ve  Akrep’teki Satürn’ün gerginliği fonda olsa da, bizler hayatımızdan keyif almayı da biliyor olacağız.

Boğa burcunda ilerleyen Mars tabii ki bizleri biraz “inadım inat….” Yapacak. Neyse ki Merkür ve Venüs sayesinde özür dilemek, gönül almak hatalı çıkışlarımızın ardından pek de zor olamayacak. Yine de üç düşünüp bir konuşmak, içimizdeki öfkeyi hissettiğimizde önce sakinleşip sonra iletişime geçmek iyi olacaktır.

Eğer son dönemler sizi zorladıysa ve başınızı dertten kurtaramıyormuşsunuz hissine sürüklediyse, ya da düzenli olarak tıkanan bazı işleriniz varsa 13 Mayıs’ı 14 Mayıs’a bağlayan gece saat 01.30’da kendi yönteminizle işlerinizin rast gitmesi için çalışma yapın. İster dua edin, ister meditasyon yapıp imgeleyin… Su akar yolunu bulur, aslolan niyettir.

Yeni Ay’ın hepimize sağlık, aşk, huzur, bolluk, bereket ve mutluluk getirmesi dileği ile

Sevgiler

Yurda Hal

Yorum bırakın